Herre i eget hus

Tal sammenDet ses mere og mere i samfundet, at “folk” i højere og højere grad betragter universet som drejende omkring dem som centrum. Vi ser det på vejene, hvor “folk” kører som om de ejede disse. Vi hører det hos de unge, at det er dem der “styrer” og det er “deres område”. I forhold til for 50 år siden, er vi i dag i langt højere grad et individsamfund, hvor mange betragter sig som konge i eget rige.

Uagtet, at man er konge i eget rige, så er det vigtigt at være opmærksom på, at også naboriget har en konge og at disse kongedømmer skal kunne sameksistere uden konstant krig og slægtsfejder.

Relevans, Hr Formand, Relevans??

Jo, vi er 60 parceller i Villabyen Hindholm, som alle skal sameksistere på den bedst mulige måde. For at dette bliver bedst muligt, så er det en stor fordel, at vi i nogen grad kender hinanden og taler med hinanden, så vi via dialog kan finde den bedst mulige måde at sameksistere på.

Det nytter ikke noget, at gå og skumle over naboens høje harmonikamusik eller den tilbagevendende græsslåmaskine kl 7.30 en hellig søndag – tal med hinanden, mød hinanden i hækken til den berømte nabopilsner, hjælp hinanden og vær med til, at skabe et lille lokalsamfund, hvor glæden og de positive strømninger er i højsædet ………….. og tænk måske også selv en tanke, næste gang du gør noget: “Kunne dette reelt genere andre?”