Jeg glæder mig i denne tid ……

BB…. nu falder julesneen hvid, SÅ ved jeg julen kommer!

Ja, det er nok en lille smule for tidligt til julesange, men den mørke tid er på vej. Med den mørke tid kommer også bedre mulighed for de slemme indbrudstyve til, at kunne arbejde uforstyrret i ly af mørket.

Det er derfor vigtigt, at du som husejer går dit hus igennem og checker, at døre og vinduer lukker og låser som de skal.

Du bør også, hvis du ikke allerede har gjort det, tilmelde dig nabohjælp, så du ad denne vej kan få hjælp når du holder ferie, men også få besked om mistænkelig adfærd i nabolaget.

Tyveknægtene bliver mere og mere udspekulerede, så hold også øje med ting som pludselig er anderledes. Det kan fx være den samme bil som ofte kører langsomt igennem vores veje (tag nummeret eller tag et billede) eller mærker på postkassen, som flere pludselig har (fjern dem og giv besked via fx Nabohjælp). Det lyder mærkeligt, men der huserer historier ude i samfundet om, at det er den nye måde tyveknægtene arbejder på, se fx denne artikel fra BT. Det kan være, at det bare er en god historie, det kan også være, at det kan betale sig at holde øje – man ved det først, når man enten har oplevet noget eller forhindret noget!

Der er ingen grund til, at miste nattesøvn over dette, dette er desværre samtidens orden – vi kan ikke forhindre indbrud i samfundet, men vi kan gøre det så bøvlet, at indbrudstyven gør det et andet sted.

 

Tilmeld dig nabohjælp!!

Hellere i dag end i morgen …… og du er altid

velkommen til, at invitere formanden til at være din nabohjælper!!