YouSee i AmagerHallen

Grundlæggende var der ikke meget nyt under solen, man kunne stille spørgsmål til teknologien og få præsenteret hvad YouSee kunne/kan levere på de forskellige fronter.

Det vigtigste var nok, at ønsker man bredbånd fra YouSee, så kræver det at man også har TV fra disse. Deres KabelTV er grundproduktet og andre ydelser fx telefoni mv er tillægsprodukter til KabelTV. En anden vigtig pointe var også, at installationstilbuddet med tilslutningspris på 3.095 kroner inkl moms ex gravning udløber pr 1/1 og herefter er prisen 3.595 kroner inkl moms ex gravning.

Hvad sker der så nu?

Jo, nu har man haft mulighed for, at se produkterne og stille spørsmål og næste fase er så, at finde ud af hvad den reelle tilslutningsinteresse er. Selve tilslutningsprisen kan der ikke rokkes ved, men prisen for de forskellige tv-pakker og internet er justeret af, hvor mange der tilslutter sig og om grundejerforeningen påtager sig administrationen eller ej. Sidstnævne kan være en lille udfordring, da det i så fald er grundejerforeningen som hæfter for eventuelle restancer ……… men det må vi arbejde lidt med ;-)

Når vi har fundet ud af, hvor mange der i _vores_ grundejerforening vil være med, så tager vi kontakt til de omkringliggende grundejerforeninger og finder ud af, hvor mange _de_ har der gerne vil være med og måske i samarbejde med disse opretter en “Medieforening” (det er vel det nudanske ord for “AntenneLaug”?!), da vi med en større medlemsmasse naturligvis vil kunne forhandle os til bedre priser (- der er dog forsat noget hæftelse for restancer der skal arbejdes med). Så derfor må du rigtig gernes sende en mail til ms@definitivt.dk, hvis du allerede nu ved, at du gerne vil have KabelTV fra YouSee, du må også rigtig gerne indikere hvilken pakke du går efter samt om internet fra YouSee er interessant for dig/jer – du/I har med denne mail ikke forpligtet jer til noget (endnu)!!!

Er ovenstående så en anbefaling til tilslutning?

Der er mange måder, at få tv på og mange forskellige ønsker til kanaludbud og kvalitet. Af denne grund kan grundejerforeningen heller ikke anbefale det ene frem for det andet, da vi jo af logiske årsager ikke til fulde kender fx YouSee, Boxer og Viasats løsninger – valget af, hvad der er bedst for dig og din familie ved kun du og jeres tv-vaner og tekniske installationer skal naturligvis også tages med i betragning. Prisen er naturligvis en faktor, så hvis der er tilslutning nok, så vil en prisreduktion på 10-20% formentlig være indenfor rækkevidde (ingen løfter dog givet endnu). Mine helt personlige erfaringer med YouSee er dog, at produktet fungerer og vi har her i huset ikke har overvejet at skifte væk fra YouSee på noget tidspunkt. Vi flytter formentlig snart vores internet og vores fastnettelefoni over til YouSee. Sådan er det “hjemme hos os” – “hjemme hos jer” kan det være helt anderledes og det er også fint ;-)

 

Tænk over det, tal sammen og lad os høre fra jer snarest muligt – er der behov for et debatmøde, så lad os endelig høre om dette meget hurtigt, så må vi se om noget sådan ikke kan arrangeres med eller uden YouSee’s deltagelse.