YouSee-Præsentation 22/8-12

Så er der nyt fra YouSee-fronten :-)

YouSee holder storpræsentation i Amagerhallen den 22/8-12, forventeligt fra 9 til 21 – du vil modtage en skriftlig invitation fra YouSee i din postkasse, men sæt allerede X i kalenderen nu. YouSee vil stille med produktstande, hvor du kan høre mere om KabelTV, IP-Telefoni, og Bredbånd. I første omgang vil der ikke komme priser på tale, men blot en præsentation af produkterne med mulighed for at stille spørgsmål og røre lidt ved teknikken. Har du spørgsmål som du allerede nu ved du gerne vil have svar på, så er du velkommen til at skrive disse til ms@definitivt.dk som så vil videreformidle din email til YouSee.

 

Den 22/8 vil Grundejerforeningens også stille med et eller flere bestyrelsesmedlemmer i Amagerhallen fra 18-21 – du vil der kunne hilse på, få en lille snak om dette eller hint, komme med forslag til bestyrelsen eller hvad du nu har i tankerne. Vi er der, det er op til dig at gøre brug af det :-)

 

Skulle du sidde og tænke: “Hmmm, hvordan går det med gravearbejderne, vi hører jo ikke noget mere ……”, så vil svaret været noget i stil med “Jo tak, det går fint – vi skal snart til (dvs efter sommerferien) at løbe arbejdet igennem for fejl og mangler og derefter i dialog med DONG om evt. udbedringer”.

 

Hav en fantastisk sommer