Det var kattens ;-)

fastelavn_toendeslagning_1Sig nærmer tiden med fastelavn, tøndeslagning og udklædning, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Vi vil møde små børn klædt ud som kæmper, prinsesser, riddere, fantasihelte og måske er der også en enkelt, som er klædt ud som formand for en grundejerforening, det kunne da være ;-)

I gamle dag, men det ved i jo nok, der vippede man rigtige katte ned i tønden inden denne blev smadret til ukendelighed og hvis man har prøvet, at været ramt/invaderet af omstrejfende katte, så tænker man nok nu: “Se, det var tider!!”

 

Omstrejfende katte er i perioder et problem som mange har været ramt af og det er ikke sjovt mens det står på og man bare drømmer om, at få sin have tilbage, gå på græsset uden at træde i “noget blødt” eller måske en dag bare kunne have et vindue stående åben uden, at både Tom og Jerry rykker ind og holder kalas. Så kender du nogen der har disse problemer og har en god løsning, så fortæl gerne om det – skriv evt til bestyrelsen, så bringer vi dit løsningsforslag på disse sider – og har du kat, så tag gerne en lille snak med dit pelsdyr og fortæl måske historien om tøndeslagning i de gode gamle dage, så er jeg sikker på, at den nok skal spørge pænt om lov inden den deltager i en invasion.

Sluttelig, så husk, at der igen i år er gode mennesker, som har arrangeret Fastelavn i foreningen, det afholdes den 2. marts og sidste tilmelding er 20. februar – kom glad, kom frisk, kom udklædt ……… personligt kommer jeg formentlig udklædt som formand for en grundejerforening ;-)