I regn og slud skal posten ud

Ikke alle har en almindelig postkasse - V26's ligner fx en gravko ;-)

I dag skulle I alle gerne have modtaget et lille brev i jeres postkasse, hvor bestyrelsen ganske kort introducerer indgangen til den elektroniske tidsalder, nemlig disse sider og ønsket om, at fremadrettet kommunikere pr email. Hører du fra naboen, at denne af en eller anden grund ikke har fået eller ikke kan finde sedlen, så er det blot at rette henvendelse til bestyrelsen eller kigge under dokumenter på dette site.

Vi roder stadig lidt, men vi er nu så trygge ved systemet, at vi godt tør vise det lidt frem ;-) Vi har endnu ikke så meget at byde på, men det skal nok komme hen ad vejen og sidder du med et ønske om fx at skrive nogle indlæg om dette eller hint, alt fra madopskrifter til stiklingeformering er velkomment, så må du endelig rette henvendelse til bestyrelsen, så skal vi give dig den fornødne adgang.

 

Du sidder muligvis og tænker “I regn og slud skal posten ud”, hvordan hænger det sammen med budskabet – og der kan jeg godt afsløre, at det gør det ikke. Jeg har simpelthen bare ikke formået, at finde ordentlige rim på “I 26 grader var knægten og jeg ude og dele breve ud og det var helt vildt varmt” ;-) Håber I vil tilgive den misvisende overskrift.

 

Til slut er der vel kun tilbage, at ønske “Glædelig Sommer” ;-)