Facebook for grundejere

FacebookFacebook er oppe i tiden! For nogle er det en livsstil og for andre er det det absolut modsatte ;-)

Uanset om man tilhøre den ene eller den anden gruppe, så kommer man ikke uden om, at det har sin tid (lige nu?!) og der her er tale om lynhurtig kommunikation. For at styrke det sociale liv i grundejerforeningen og for at styrke kommunikationen i samme, har vi valgt at lave en facebookgruppe for grundejerforeningens medlemmer. Her kan man mødes og knytte nogle nye elektroniske bånd.

Det er dog vigtigt forlods at understrege, at denne facebookgruppe er kun for voksne grundejere dvs typisk skødehavere. Denne begrænsning er indført for, at kunne holde indholdet af gruppen så tæt på kroppen, at folk kan tillade sig at kommunikere om fx tyverisikring og lignende – den er også indført for, at gruppens administratorer (grundejerforeningens bestyrelse) har nemmere ved, at godkende nye medlemmer.

Du finder G/F Villabyen Hindholm på Facebook her: https://www.facebook.com/groups/428321277249143/

Er man ikke på Facebook skal man ikke fortvivle, der bliver stadig skrevet indlæg på disse sider :-)

 

Når vi nu er ved temaet Facebook, så er der måske et par andre grupper man også kan have glæde af at kende til, nemlig:

 

Nabohjælp Tårnby – https://www.facebook.com/groups/298700333627518/

Denne gruppe omhandler nabohjælp, gode råd om sikring, varsling af observationer, fremlysning af fundne effekter i hele 2770.

 

Løjtegårdkvarterets nabohjælpsgruppe – https://www.facebook.com/groups/598156480220514/

Denne gruppe omhandler for såvidt det samme som “Nabohjæp Tårnby”, her er det blot områdeafgrænset til området omkring Løjtegårdsvej.

 

Sluttelig, og lige i tråd med nabohjælpstemaet, så tilbød jeg ved årets generalforsamling, at hjælpe dem som endnu ikke er kommet på nabohjælp.dk og som har behov for assistance, at kigge forbi og give en hånd med dette. Dette står naturligvis til troende, jeg er simpelthen blot ikke nået til det endnu – så giv det et forsøg selv, tal evt med en god nabo og gør det måske endda i fællesskab, så skal jeg til gengæld nok forsøge, at få dem det ikke lykkes for ind i kalenderen snarest muligt :-)

Derfor, send mig gerne en mail, hvis du forsat har behov for assistance :-)