Bestyrelsen tester “Nabohjælp”

nabohjaelpSå kom sommeren endelig til Villabyen Hindholm og med dette lurer sommerferien lige om hjørnet. Bestyrelsen ønsker alle en fantastisk sommer og håber, at den må blive spækket med gode oplevelser og hyggelige stunder.

 

Desværre er sommerferieperioden også en tid, hvor nogle mennesker har svært ved, at holde fingrene fra andres ting. Efter en dejlig sommerferie er der desværre nogle som kommer hjem til et hus, som har haft uønsket besøg. Det er derfor en rigtig god ide, at lave en aftale med naboen, familie og/eller venner om, at holde øje med huset mens man er væk og fx parkere en bil i indkørslen, komme affald i skraldespanden, tømme postkassen, slå græsset og måske tænde lidt lys i ny og næ. Mindre kan selvfølgelig også gøre det og her kommer bestyrelsens test ind i billedet.

 

Vi tester for tiden “Nabohjælp”, et internet baseret system, hvor man tilmelder sig og kan invitere sin nabo til, at blive “Nabohjælper”. Som Nabohjælper holder man øje med naboens hus og kontrollere med jævne mellemrum, at alt er i orden. Man kan her via systemet sende en “alt ok”-besked til naboen, som så i højere grad kan slappe af i Andalusien eller Mols Bjerge, alt efter hvad man er til.

 

Du kan læse meget mere om Nabohjælp HER – bestyrelsen skal nok komme med en tilbagemelding når vores test er slut, men allerede nu ser det lovende ud og det er gratis at tilmelde sig og anvende, så der er ingen grund til, at holde sig tilbage. Jo flere vi er, der passer på hinandens huse, jo roligere sommerferie kan vi holde.

 

God og tryg sommer til alle!!