Flyvende ukrudt

mælkebøtteEndelig er sommeren på vej og med dette en masse gode og hyggelige oplevelser i haven, måske med badebassin, måske med optænding i grillen, måske med begge dele.

 

I denne tid kommer der også mange fantastiske blomster og planter op af jorden, men med disse desværre også uønsket vegetation. Naturligvis bestemmer vi alle selv, hvor meget skalderkål vi ønsker i vores bede, men vi bør samtidig alle være opmærksomme på, om andre kan blive påvirket af vores valg.

 

Her er det man skal være særlig opmærksom på mælkebøtterne, som på alle måder er flotte, både i blomst og med frøstande, men det er ikke alle der er lige glade for disse og de er særlig problematiske, fordi de kan flyve ind fra stedet hvor de pynter og ind i en have hvor de ikke er lige så ønskede.

Derfor, nyd mælkebøtterne (næsten) så længe du har lyst, men sørg for at de er fjernet inden de spreder deres frø med vinden til alle i nabolaget.

Har du brug for inspiration til, hvordan man kan komme mælkebøtten til livs, så kan du fx finde lidt indspark her: http://www.husplushave.dk/fjerne-maelkeboetter/ – har du selv et supergodt ukrudtstip, så send det til bestyrelsen, så skal vi nok formidle det videre.

Hav en fantastisk sommer