Få din egen Ø ganske gratis :-)

Ja, hvem drømmer ikke om, at have sin egen Ø i det græske ø-hav eller bare det sydfynske, hvis ikke sydens sol trækker.

Helt så eksotisk er dette dog ikke – vi ville i Bestyrelsen gerne tilbyde vores parcelister deres helt egen ferie Ø, men det ligger desværre udenfor vores råderum. Det vi dog kan tilbyd er, din helt egen Plante Ø :-)

I mange år har vi haft en beboer til at passe disse til en favorabel pris for alle. Denne beboer er imidlertid fraflyttet, hvilket betyder, at planteøerne er blevet vedligeholdt lidt forskelligt de senere år.

I år har flere beboere været ude og klippe deres planteøer før bestyrrelsen fik fundet en ny løsning og det er da ikke mindre end ganske genialt :-) Opgaven er ikke uoverkommelig, det tager vel 30-45 minutter og består i al sin enkelthed i, at fjerne ukrudt og skære beplantningen ned i ca 30-40cm’s højde.

Der henstår nogle enkelte planteøer som endnu ikke har fået en kærlig omgang, så hvis man drømmer om, at få sin helt egen (plante) Ø, så er man mere end velkommen. Ønsker man at få en fast ø at være “fadder” for, så kan dette sikkert også fint lade sig gøre – send endelig bestyrelsen en mail om dette :-)

 

Det er klart, at det forsat er bestyrelsens opgave at sørge for, at fx pullerter er funktionelle. Vi arbejder forsat på, at finde en entreprenør som vil tage sig af denne opgave, hvilket har vist sig at være lidt vanskeligt, da det jo ikke er verdens største ordre …….. så kender du en, som er interesseret i opgaven til rimelig penge, så tøv ikke med, at give bestyrelsen besked.